Stentor na World Travel Marketu u Londonu

O World Travel Marketu

U suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom Stentor je ove godine sudjelovao na World Travel Marketu u Londonu. Riječ je o jednom od najvećih turističkih sajmova u svijetu, koji se održava na londonskom ExCelu. Ove godine na sajmu je sudjelovalo više od 5000 izlagača i više od 5000 društava koja se bave turizmom.

Rezultati sajma

S obzirom da se turistički sektor u proteklih nekoliko godina sve više okreće selektivnosti nasuprot masovnosti, kao i prema povećanju kvalitete usluga, Stentor je odlučio ponuditi svoje usluge prevođenja najviše kvalitete svim predstavnicima u turizmu koji žele da njihova usluga dobije dodatnu vrijednost.

Ugodno smo se družili s hrvatskim predstavnicima na izložbenom prostoru Hrvatske turističke zajednice s kojima smo dogovarali suradnju u svrhu jačanja njihova identiteta u kvalitativnom smislu, a samim time i u svrhu jačanja prepoznatljivosti hrvatskog turizma općenito.

world-trade-market-london-stentor-sudski-tumaci-prevoditelji
stentor-sudski-tumaci-i-prevoditelji-na-world-trade-market-london

Također smo imali zadovoljstvo razgovarati s brojnim stranim izlagačima kojima smo osim usluga prevođenja ponudili i savjetodavne usluge prilikom ulaska na hrvatsko tržište. Time svojim budućim klijentima želimo olakšati administrativne zadatke, ali i stvoriti partnerski odnos od samog početka.

Naš je cilj jednostavan: svojim uslugama našim klijentima pružiti dodanu vrijednost te profesionalniji i prepoznatljiviji imidž.

I naša je poruka jasna: Stentor = kvaliteta.

Zahvaljujemo svim izlagačima na hrvatskom izložbenom prostoru na iznimnoj susretljivosti i gostoprimstvu te se radujemo budućoj suradnji i sudjelovanju u promidžbi Hrvatske i hrvatskog turizma.

Ostale novosti iz Stentora