Želite postati prevoditelji? Prijavite se na naš seminar

Želite postati prevoditelji? Prijavite se na naš seminar

Program pruža jedinstvenu mogućnost rada i učenja s iskusnim predavačima i prevoditeljima, upoznavanja s najnovijim alatima i tehnikama prevođenja te rada u poticajnom okruženju. Ne propustite priliku raditi s vrhunskim stručnjacima i u vrhunskom timu!

PROGRAM SEMINARA ZA PREVOĐENJE

Posao prevoditelja iziskuje neprestano usavršavanje i edukaciju te praćenje trendova i alata za računalno potpomognuto prevođenje.

Visoka poslovna škola PAR iz Rijeke i zagrebačka agencija Stentor nude jedinstvenu priliku za učenje i usavršavanje u području prevođenja. Prevoditelji Stentora iznimno su iskusni u prevođenju dokumenata EU-a, primjerice u prevođenju pravne stečevine EU-a na hrvatski jezik i propisa RH-a na engleski jezik te ostvaruju uspješnu suradnju s mnogim gospodarskim subjektima i domaćim i stranim institucijama poput Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Pravosudne akademije, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje (SAFU), Europske komisije i Europskog suda te mnogih drugih.

Program pruža jedinstvenu mogućnost rada i učenja s iskusnim predavačima i prevoditeljima, upoznavanja s najnovijim alatima i tehnikama prevođenja te rada u poticajnom okruženju.
Tijek seminara osmišljen je tako da nudi priliku za usvajanje teorije, a nakon toga i vježbe u programima za računalno potpomognuto prevođenje u suradnji s prevoditeljima koji imaju bogato iskustvo u tom području.

U nastavku pročitajte osnovne informacije o radionicama koje će se održavati u Rijeci i Zagrebu prema sljedećem rasporedu:

ZAGREB, 12.9.2016. – 16.9.2016.
RIJEKA, 19.9 2016. – 23.9.2016.
Program seminara:


home_languageschool_course3


MODUL 1: Računalno potpomognuto prevođenje i lokalizacija – priprema teksta za prijevod i izrada prijevoda u programu za računalno potpomognuto prevođenje
MODUL 2a.: Osnove ekonomije za prevoditelje*- izrada prijevoda stručnog teksta (ekonomske naravi) i prijevodna analiza
MODUL 2b: Osnove ekonomije za prevoditelje II**- izrada prijevoda stručnog teksta (korporativne financije i dokumenti) i prijevodna analiza
MODUL 3a: Pravne osnove za prevoditelje- izrada prijevoda stručnog teksta (pravni tekst) i prijevodna analiza
MODUL 3b: Zakonodavni okvir Europske unije*- izrada prijevoda stručnog teksta (pravni tekst) i prijevodna analiza

Sve zainteresirane pozivamo da se prijave odmah jer je broj mjesta ograničen!

Potražite više informacija:

UVJETI UPISA
CIJENE
PRIJAVNI OBRAZAC

Kontakt informacije:

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite slanjem upita na email adrese: edukacije@stentor.hr ili edukacije@par.hr.

Putem telefona dostupni smo u Rijeci (Visoka poslovna škola PAR) na +385 51 327 037 i u Zagrebu (Stentor) na +385 1 3907 360.