Novosti iz Stentora

22/09/2017

Weekend Media Festival 2017.

STENTOR – još jednom ponosni partner jubilarnog desetog Weekend Media Festivala 2017. u Rovinju koji okuplja vodeće stručnjake medijske i komunikacijske industrije.
11/09/2017

Ljetna škola „Jezik i pravo“ u Samoboru od 18. rujna do 30. rujna 2017.

Ljetnu školu „Jezik i pravo“ organizira Sveučilište u Beču, uz financijsku potporu Ministarstva znanosti, istraživanja i gospodarstva Republike Austrije, te u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, prevoditeljskom agencijom STENTOR, Odvjetnikom Antonijem Volarevićem, mag.iur. i Odvjetnikom Tomislavom Radelićem, mag.iur.
04/07/2017

RAPSKI CIKLUS Tonija Franovića u poslovnom centru ALMERIA

U okviru predstavljanja svojeg prvog naslova Prijevodne tehnologije autorice Špele Vintar 5. srpnja 2017. u 14.00 sati u velikoj dvorani poslovnog centra Almeria, akademski slikar Toni Franović odlučio je svojom izložbom pridonijeti njezinu predstavljanju i tako nas počastiti s dvadesetak slika kombinirane tehnike i iznimnog kolorita te pet slika crtanih ugljenom prepoznatljivih rapskih vizura.
30/06/2017

Prvi hrvatski vodič o prijevodnim tehnologijama

Hrvatsko izdanje knjige "Prijevodne tehnologije" autorice dr.sc. Špele Vintar, redovite profesorice na Odjelu za prevoditeljstvo Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani.
22/12/2016

Važnost prijevoda promotivnih materijala i poslovnih internetskih stranica za vlasnike malih i srednjih poduzeća

Kao vlasnici malih i srednjih poduzeća shvaćate koliko je bitan koncizan i jasan sadržaj kako biste doprli do svojih kupaca i potencijalnih klijenata. Jednako tako, privlačenje prave publike na vašu poslovnu internetsku stranicu može potaknuti ogromne promjene u uspješnosti vašeg digitalnog poslovanja.
28/11/2016

Pridružite se Stentoru na božićnom sajmu i osvojite voucher za usluge prijevoda

U suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom Stentor je ove godine sudjelovao na World Trade Marketu u Londonu. Riječ je o jednom od najvećih turističkih sajmova u svijetu, koji se održava na londonskom ExCelu. Ove godine na sajmu je sudjelovalo više od 5000 izlagača i više od 5000 društava koja se bave turizmom.
Ocijenite uslugu

Kako bismo vam pružili što bolje korisničko iskustvo na stranici, prihvatite našu regulativu o kolačićima. Više informacija

Kako bismo vam pružili što bolje korisničko iskustvo na stranici, prihvatite našu regulativu o kolačićima. Ako nastavite koristiti website bez promjene vaših postavka o kolačićima ili ako kliknete "Prihvaćam" smatrati ćemo da ste prihvatili regulativu.

Zatvori