Izjava

Stentor je voditelj zbirke osobnih podataka koji prikuplja i dalje obrađuje osobne podatke ispitanika u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Stentor obrađuje osobne podatke u svrhu sklapanja i izvršenja ugovora u kojemu je ispitanik stranka te u druge zakonom priznate svrhe uz poštovanje pravnih temelja iz članka 7. stavka 1. i članka 8. stavka 2. Zakona o zaštiti osobnih podataka. Stentor obrađuje osobne podatke samo u svrhu u koju su prikupljeni, odnosno u svrhu koja je podudarna sa svrhom prikupljanja.

Svaki ispitanik ima pravo na pristup podacima i pravo na ispravak podataka koji se na njega odnose u skladu s člancima 19. i 20. Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Stentor je Agenciji za zaštitu osobnih podataka dostavio evidencije o zbirkama osobnih podataka koje vodi (AZOP).

Izjava o kolačićima

Kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo tijekom pregledavanja web-stranice te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (engl. cookies). Pregledavanjem web-stranice stentor.hr pristajete na njihovu upotrebu. Ako odlučite blokirati kolačiće, svejedno ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova koje na vaše računalo sprema web-stranica koju ste posjetili. Kolačići stranici omogućuju da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Oni obično spremaju vaše postavke (engl. session token) i postavke za web-stranice. Nakon što ponovno posjetite istu web-stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućuju da pratimo posjećenost i promet na našim web-stranicama (s pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje kolačići na taj način prikupljaju akumuliraju se i anonimne su te se ne dijele s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene samo ako vi to omogućite. Web-stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.

Ocijenite uslugu

Kako bismo vam pružili što bolje korisničko iskustvo na stranici, prihvatite našu regulativu o kolačićima. Više informacija

Kako bismo vam pružili što bolje korisničko iskustvo na stranici, prihvatite našu regulativu o kolačićima. Ako nastavite koristiti website bez promjene vaših postavka o kolačićima ili ako kliknete "Prihvaćam" smatrati ćemo da ste prihvatili regulativu.

Zatvori